Home sweet home διαγωνισμός


Image
Image

Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό και ένας τυχερός θα κερδίσει το στρώμα Mythos της Royal Crown

Home Sweet Home

#Worldhabitatday

 

Μικρό ή μεγάλο. Διαμέρισμα ή μονοκατοικία. Στην πόλη ή στην εξοχή. Το σπίτι μας είναι το καταφύγιό μας και το μέρος στο οποίο θέλουμε πάντα να γυρνάμε. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατοικίας διοργανώνουμε σούπερ διαγωνισμό με δώρο το στρώμα Mythos (σε διάσταση 160x200cm).

Η Παγκόσμια Ημέρα Κατοικίας καθιερώθηκε με πρωτοβουλία του ΟΗΕ για να μας υπενθυμίζει ότι η διαβίωση σε μια αξιοπρεπή κατοικία είναι δικαίωμα όλων!

Όπως ακριβώς και ο καλός ύπνος, είναι δικαίωμα όλων!

 

Μπορείτε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό έως τη Δευτέρα 16/10. Για να πάρετε μέρος ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Follow @entos.gr
  2. Like στο post
  3. Tag 2 φίλους που πρέπει να αλλάξουν στρώμα άμεσα

 
Εδώ θα βρείτε τον διαγωνισμό στη σελίδα μας στο Instagram:
https://www.instagram.com/p/Cx5fgoRtYw7/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Δευτέρα 02/10/2023 και λήγει την Δευτέρα 16/10/2023. Η κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού νικητή του Διαγωνισμού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17/10/2023.

Ο τυχερός νικητής θα ενημερωθεί για την ανάδειξή του ως νικητής της κλήρωσης μέσω προσωπικού μηνύματος στον λογαριασμό του στο Instagram τη Τρίτη 17/10/2023, ενώ θα γίνει και ανάρτηση στη σελίδα μας στο Instagram. 

*Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των ανωτέρω όρων εκ μέρους του συμμετέχοντα.

Ο κάθε συμμετέχων δηλώνει ότι «έλαβα πλήρη γνώση των αναλυτικών όρων του διαγωνισμού και των σχετικών δικαιωμάτων μου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων, και αποδέχομαι ανεπιφύλακτα τα ανωτέρω στο σύνολο τους, τυγχάνω μεγαλύτερος των 18 ετών και συγκατατίθεμαι ανεπιφύλακτα στην χρήση των προσωπικών μου δεδομένων για τους αναγραφομένους στους όρους του παρόντος διαγωνισμού, σκοπούς».

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

H εταιρεία με την επωνυμία «SATO ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΟΥ», και το διακριτικό τίτλο «SATO A.E.», η οποία εδρεύει στο Hράκλειο Αττικής, επί της Προβελεγγίου 6 (εφεξής «SATO»), διοργανώνει το Διαγωνισμό με την ονομασία «HOME SWEET HOME» (εφεξής «Διαγωνισμός»), ο οποίος διενεργείται μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης www.instagram.gr (εφεξής Instagram).

Ημερομηνία έναρξης του Διαγωνισμού ορίζεται η 2η Οκτωβρίου 2023. Ημερομηνία λήξης του Διαγωνισμού ορίζεται η 16η Οκτωβρίου 2023, στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει την 17/10/2023.

Συμμετοχή στο Διαγωνισμό: Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό ο συμμετέχων θα πρέπει να επισκεφθεί το διαδικτυακό τόπο https://www.instagram.com/entos.gr/. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φυσικά πρόσωπα τα οποία διαμένουν στην Ελλάδα και έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο(18) έτος της ηλικίας τους. Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι εργαζόμενοι και νόμιμοι εκπρόσωποι της SATO και των συνδεδεμένων με αυτήν εταιρειών, καθώς και οι πρώτου βαθμού συγγενείς τους.

Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό, οι χρήστες πρέπει

  1. Follow @entos.gr
  2. Like στο post
  3. Tag 2 φίλους που πρέπει να αλλάξουν στρώμα άμεσα

Ο νικητής θα αναρτηθεί στη σελίδα entos στο Instagram στις 18 Οκτωβρίου 2023, αφού έχει πραγματοποιήσει όλα τα παραπάνω βήματα.

Το δώρο του διαγωνισμού είναι ένα διπλό στρώμα Mythos.

*Προσοχή! Ο νικητής μπορεί να επιλέξει μόνο τη διαστάση στρώματος 160x200cm

 

Για τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό δεν απαιτείται η αγορά κάποιου προϊόντος. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό είναι δωρεάν. Την 17η Οκτωβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των έγκυρων συμμετοχών για την ανάδειξη των νικητών.Ο νικητής θα επιλεγεί τυχαία χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο miniwebtool.com που λειτουργεί ως ηλεκτρονική αριθμομηχανή που θα επιλέξει ένα τυχαίο όνομα μεταξύ των συμμετεχόντων για να ανακηρυχθεί νικητής του διαγωνισμού για τη διασφάλιση του αδιάβλητου της κλήρωσης και το τυχαίο της επιλογής. Το βίντεο που δείχνει την τυχαία επιλογή του νικητή μέσω του miniwebtool.com θα ανέβει την ίδια μέρα στο url https://www.entos.gr/el/home/homesweethome-diagonismos ως απόδειξη της αμερόληπτης και τυχαίας επιλογής του νικητής του διαγωνισμού.  Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή της εν λόγω κλήρωσης κατά την προαναφερόμενη ημερομηνία, η SATO διατηρεί το δικαίωμα να την μεταβάλει, με προηγούμενη ανακοίνωση στην σελίδα της https://www.instagram.com/entos.gr/.

Περαιτέρω, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει, ανακαλέσει, παρατείνει ή μειώσει την διάρκεια του διαγωνισμού ή να μεταβάλει τους όρους του (χωρίς να φέρει οποιαδήποτε υποχρέωση ή ευθύνη), αναρτώντας σχετική ενημέρωση / δημοσίευση της όποιας γενόμενης μεταβολής στην https://www.instagram.com/entos.gr/.

Οι νικητές της κλήρωσης καθώς και οι ειδικότεροι όροι της παραλαβής του δώρου θα ανακοινωθούν στη διαδικτυακή σελίδα https://www.instagram.com/entos.gr/, σε ημεροχρονολογία επιλογής της διοργανώτριας εταιρείας (ENTOS).

Ο τυχερός νικητής θα πρέπει να έχει αποδεχθεί το δώρο του το αργότερο μέχρι 25/10/2023 σε αντίθετη περίπτωση το Δώρο θα κατακυρώνεται στον πρώτο επιλαχόντα της κλήρωσης κατά τη σειρά κλήρωσής του, ο οποίος θα πρέπει να αποδεχθεί το Δώρο του, υπογράφοντας και αποστέλλοντας στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα του γνωστοποιηθεί δήλωση αποδοχής του Δώρου. Ο νικητής του διαγωνισμού με την αποδοχή τόσο των όρων του διαγωνισμού όσο και του δώρου χορηγεί ρητά και ανεπιφύλακτα στην εταιρεία το δικαίωμα να δημοσιοποιήσει εκτός του ονοματεπώνυμού του και το Link του προφίλ του στο Insta για λόγους διαφάνειας του διαγωνισμού και μόνο.

Κάθε φυσικό πρόσωπο δύναται να συμμετάσχει μόνον μία (1) φορά στο Διαγωνισμό με τον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Η SATO διατηρεί απεριόριστα το δικαίωμα αποκλεισμού συμμετεχόντων που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις συμμετοχής σύμφωνα με τους παρόντες όρους ή ακόμα και ανάκλησης του δώρου, εάν μετά την ανάδειξη των νικητών διαπιστωθεί η μη πλήρωση των όρων του διαγωνισμού. Δεν θα γίνονται αποδεκτές συμμετοχές με περιεχόμενο κακόβουλο ή/και που προσβάλλουν τη δημοσία αιδώ και τα χρηστά ήθη, καθώς και συμμετοχές που παρουσιάζουν ασάφειες, ανακρίβειες ή άλλα νομικά, πραγματικά και τεχνικά ελαττώματα».

Κάθε συμμετέχων δηλώνει ότι τα στοιχεία που δήλωσε για την συμμετοχή του στα πλαίσια του παρόντος Διαγωνισμού, είναι αληθή και ακριβή. Η SATO δεν ευθύνεται για τυχόν εσφαλμένα ή αναληθή στοιχεία που θα δηλωθούν/συμπληρωθούν, και απαλλάσσεται από οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι του συμμετέχοντος. Η SATO, δεν φέρει ουδεμία υποχρέωση και ευθύνη για την επαλήθευση της ακρίβειας των στοιχείων αυτών.

Η συμμετοχή και τα δώρα είναι προσωπικά, ανεπίδεκτα μεταβίβασης. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα προϊόντα ή με υπηρεσίες διαφορετικές από όσα ρητά διατίθενται με την παρούσα στον νικητή .

Για τον τρόπο και τον χρόνο παραλαβής των δώρων τους οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω επικοινωνίας στο Instagram. Στη συνέχεια οι νικητές καλούνται να μας αποστείλουν με email τα στοιχεία τους, για την αποδοχή του δώρου τους εντός 6 πλήρων ημερών από την ανάρτησης των αποτελεσμάτων της κλήρωσης. Μετά τις 5 ημέρες και εφόσον οι νικητές δεν αποστείλουν τα στοιχεία τους ή υπάρχει αδυναμία εύρεσης κάποιου νικητή, τα δώρα μεταφέρονται στους επόμενους αναπληρωματικούς νικητές, οι οποίοι θα ενημερωθούν με τον ίδιο ως άνω τρόπο. Η SATO ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση που κάποιος νικητής δεν παραλάβει το δώρο του. H αποστολή θα γίνει 45 ημέρες μετά την αποδοχή του δώρου.

Η SATO δε φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που για λόγους αναγόμενους σε περιστατικό που συνιστά ανωτέρα βία ή για περιστατικά που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα ελέγχου της, δεν είναι δυνατή η εκτέλεση των υποχρεώσεών της που απορρέουν από το παρόντα διαγωνισμό και ως εκ τούτου απαλλάσσεται από αυτές. Μετά την ολοκλήρωση της κλήρωσης και την απόδοση των δώρων στους νικητές, η SATO απαλλάσσεται από οποιαδήποτε υποχρέωση και δεν φέρει ουδεμία ευθύνη.

Η SATO δεν φέρει ουδεμία ευθύνη ποινική ή αστική ευθύνη προς οποιονδήποτε νικητή ή τρίτο, για οποιαδήποτε ατύχημα, βλάβη ή ζημία τυχόν προκληθεί σε αυτούς σχετιζόμενη άμεσα ή έμμεσα με τα Δώρα, την χρήση αυτών ή για οποιαδήποτε άλλη αιτία. Επίσης, δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ελαττώματα στα Δώρα και δεν έχει οποιαδήποτε υποχρέωση (εκ αυτού του λόγου και αιτίας) έναντι των συμμετεχόντων ή τρίτων. 

Οι συμμετέχοντες δεν αποκτούν και δεν διατηρούν απολύτως κανένα δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις, λογότυπα και λοιπά διακριτικά της εταιρείας SATO.

Οι όροι συμμετοχής στο διαγωνισμό θα βρίσκονται δημοσιευμένοι στo www.entos.g/diagonismos καθ’ όλη τη διάρκεια του παρόντος διαγωνισμού και μέχρι την ανάδειξη των νικητών και την παραλαβή των δώρων. Η ανάγνωση των όρων, προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα και πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. To entos δεν φέρει ουδεμία ευθύνη, εάν για λόγους ανωτέρας βίας ή και περιστατικά που βρίσκονται έξω από τη σφαίρα ελέγχου και ευθύνης της ενδεικτικά : α) καθυστερήσει ή αποτύχει η αποστολή ή και η λήψη των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, β) δεν είναι διαθέσιμη η υπηρεσία στους διαγωνιζόμενους για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα, γ) τα διατηρούμενα αρχεία της υπηρεσίας καταστραφούν μερικώς ή ολοσχερώς κλπ. Σε καμία περίπτωση δεν θα ευθύνεται το entos για τυχόν άμεσες ή έμμεσες ζημίες, δαπάνες, έξοδα, επιβαρύνσεις που τυχόν προκύψουν, από τυχόν διακοπή, δυσλειτουργία, καθυστερήσεις ή άλλα τεχνικά προβλήματα. Οι συμμετέχοντες δηλώνουν ότι έχουν αποδεχθεί τους όρους εγγραφής και χρήσης στο Instagram. Περαιτέρω, το entos δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη στο Instagram και στον διαδικτυακό τόπο https://www.instagram.com/entos.gr/ που θα είχε ως αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή του διαγωνισμού ή την ακύρωση κάποιων συμμετοχών, λόγω μη καταχώρησης σχολίων στην ανάρτηση.

Οι παρόντες όροι διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με το Ελληνικό Δίκαιο. Οποιαδήποτε διένεξη ή διαφορά προκύψει αναφορικά με του παρόντες όρους του Διαγωνισμού και την κλήρωση, θα λύεται σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και αποκλειστικά αρμόδια θα είναι τα Δικαστήρια της Αθήνας.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ - ΑΠΟΔΟΧΗΣ

Our news!

Subscribe to our newsletter
Stay updated on the latest developments and special offers!

                    Company

                    Career Opportunities

                    Commercial Partners

                    Contact


    Company

    Career Opportunities

    Commercial Partners

    Contact

 

 

 

Copyright © 2014 - 2024 SATO. All Rights Reserved.